Vi lar oss hurdan man astadkommer nar herre brakar, hurdan kar visar karlek

Vi lar oss hurdan man astadkommer nar herre brakar, hurdan kar visar karlek

Det sasom berorde mej mest tillsammans det har lagret var allihopa diskussion ifall relationer. Forsavit hurdan komplicerat det befinner sig att dels kanna till underben en finfin samt halsobeframjande samband befinner si, hur kar utfor for att avsluta ett destruktiv forhallande sam darfor at icke paborja ett nedbrytande forhalland overhuvudtaget.

Acceptera du hor ju – det varenda stora och viktiga foremal vi pratade om. Samt relationer befinner si ju likasa det finaste sam svaraste vi age ino vart midja – livet befinner sig fyllt utav relationer sasom berikar vart liv villi en ofattba takti och kan skanka oss vikt insikter, karlek, betyga, inspiration samt trygghet, andock blir do tokiga kan do aven fa oss att ma hemskt detta suger.

Vi maskrosbarn hamnar stundom i destruktiva/daliga relationer, med kompisar, med karlekspartners, tillsammans allihopa mojliga persone. Allihopa folk kan saklart foreta det men mig upplever att vi maskrosbarn ibland antagligen stannar en aning tillag lange, soker oss fa tillag mo manniskor som behandlar oss gallande ett oke satt, krigar lite extra darfor at ringa det att ”funka”. Hurs ar det sahar?

Andock mi aterkommer mot det inom kort!

Mig sitter ick pa nagon verklighet andock mi age tankt kungen det ett fullkomlig bit – dels darfor att sjalv ager hunnit tillsammans otaliga destruktiva relationer allena samt dels for att mi mycket hor sa jatte- fragor samt funderingar run relationer av samtlig ungdomar sjalv traffar.

Mig tanker att det idelige blir sahar stav oss att vi ar uppvaxta villi det sattet vi ar, vi eventuellt befinner sig sed att passa ett foralder sasom mar hejdlost inte bra kungen skilda taktik, sasom vi varit tvungna att understodja, mildra, existera dar for samt passa. Nog age vi haft uppsikt villi och/eller oroat oss valdigt mycket for var foralders maende samt anvandande itu narkotika alternativ sprit? Vi ager antagligen stundom eller mycket inte blivit behandlade kungen ett metod sasom vi borde, vara paro nog ick age kunnat ta hand om oss sam hjalp oss villig ett metod sasom vi behovt, for att de befinner sig sjuka, hurda beredvilligt dom ann inneha velat age det eventuellt varit vi saso burit de.

Och, det befinner sig ju bland ovrigt hemifran vi lar oss massa grejer

hur kar tala tillsamman varandra och hurdan man behandlar varandra ino en relation. Lar vi oss enar hemifran att inom ett relation odl skal vi skot den andra personen hejdlost kopiost, inom nago relation ar det mycket fejd och harda ord, ino nago forhallande blir karl sviken, ino ett samband far man ick tryt behov uppfyllda itu skilda anledningar. Ja da befinner sig det det sasom kommer kannas tryggt sam vanligtvis. Hurda underlig det an later att kaos kan kannas tryggt, sa befinner si det ju ja detaljerad sa det blir. Villervalla befinner si traligt, andock rora befinner si bekantin. Stok befinner sig hemma, villervalla befinner si tryggt, sam vi kanner till ackurat hurda vi ska bete oss ino kaos, forut det ager vi tranat villig ino hela vara oljud. Vi antagligen inte heller ager fatt idrotta odla massor gallande att bliv lyssnade gallande, att beskriva vara kanslor och behov, att bli tagna kungen Kinesiska damer som letar efter Г¤ktenskap serios, att bli respekterade sam sedda. Sam karl maste ju inova gallande allting, samt dom narvarand sakerna sam herre maste sannerligen trana pa relationer. Samt det vackr befinner si att det promenerar att gora!

Mi larde mej likas att liv som i en bergochdalbana hemma. Forsona sekunden vart det totalt stok och helvete och forsena nar alla brak var ”losta” sa var det valgang! Totalt salighet samt avkoppling och mi kande jag saso att sjalv svavade ovanfor molnen – omedelbar varje alltsamman lost och det skulle finnas enastaende e stund! Det varje sahar jag larde mej att det ar sa det skal besta i nago samband, for det mesta gor det vark, sarar samt befinner sig komplett kaos och groll sam forsena byts det nattsvarta morkret ut kontra absolut gladje samt odl promenerar det gansk -upp och ner, upp samt ned. Det varenda aldrig vindstilla liksom, det varenda aldrig jamnt, det varenda inga ringa toppar sam dalar inte med do vart gigantiska.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *