Poly-relationer plikt ocksa placer opp avta forvantningar

Poly-relationer plikt ocksa placer opp avta forvantningar

Det nog storsta problemet befinner si saken da sociala stigma saso omger polyamori

Ni nog mot sam med anse att ni alskar ett indivi villig ett alldeles ovrig satt annu n alskar e annan. Manga age sagt att det att aga varit inom en icke-monogamt forhallande age lart do jatte- forsavit sig sjalva. Forsavitt det ha later trevlig stav dej sam n vill innehava kontakt tillsammans atskillig partners, nog ni vill framfora det en skott. Det kommer att begara hedersam kommunikation tillsamman din partner darfor at kika till att du dejta indisk webbplats bagge kanner ni befasta sam alskade.

Du forstar, ni kan ej blott inga en oppet forhallande alternativt en polyforhallande utan att debattera detaljerna framst. Ni riskerar att fordarva din ursprungliga partner samt ni vill icke att dom ska bliva avund eller hotade. Visa oss iaktta hurda vidga relationer funkar odla att du kan begripa detta ytterligare.

Ino sla upp relationer kommer manga folk att efterstrava postum andra for sex. Din partner kan befinna maklig tillsammans tanken att n skal kvarta tillsammans andra hanar alternativ kvinns, skad do nog inte befinner sig nojda tillsammans att du sannerligen ansluter mo dom kungen nago kanslofull grad. Det kan betyda att din partner vill att du amna greppa grej frascht sexuella med andra som n nog moter.

Det finns at och med tandem saso satter somlig granser darfor att beskada at att de befinner sig bekvama med va saso hander. Din pojkvan alternativt flickvan kan fordra att ni undviker att effektuera sarskilda sexhandlingar tillsammans andra personer. Hurda som helst vill n betrakta mot att dina forvantningar levereras mo din partner. Dom bor fatta va du gor samt bidra ditt samtycke forsavitt du synnerligen vill vara i ett hederlig, rattfram forhalland.

Vanligtvis sett kommer poly-relationer att besta mer inleda for att finn riktig karlek tillsammans manga partners. Darfor att aga en framgangsrikt poly-forhallande blir det relevant att frige avun foruppfattningar. Dom sasom befinner si i polyforhallanden tvungen berora sig sakra villig att deras kassett tillsamman sin partner ar stabilt och att det att ha samlag e annan inte bryter det villig nagot fason.

Din huvudpartner nog foredrar att somliga saker befinner sig mellan eder alldeles enkelt

Otaliga delar av dessa relationer kommer att vasnas behaglig. Ifall du antagande att monogami inte ar domstol pro dig, kan du skutta gallande mojligheten stav en fritt forhallande alternativt e polyforhallande. For du fattar ditt slutgiltiga faststalland bor n veta att det finns nagra nackdelar tillsammans dessa relationer.

Det finns en grandiost antal manniskor samt religiosa grupper saso titta ner kungen polyamori. Vissa kallar till sam tillsamman polyamory syndiga och tittar det sasom nago moraliskt motbjudande livsstil. Om ni kommer att ga saken dar narvarand vagen, tvingas n foreta fred med det sanning att flera kommer att skamma dan dej sta det. Det kan likas komplicera vissa grej saso aktenskap om du bestamde de darfor att ga saken da vagen. Att gifta sig tillsammans manga manniskor ar ick lagligt ino USA, samt dessa relationer kan at samt tillsammans komplicera grej nar det galler vardnadsslag om ni avga sluta med e.

Dom ino oppna relationer vill ocksa existera speciellt vaksamma nar det innefatt att praktiser forvissad sex. Att deltaga flertal partners okar risken darfor att atnjuta nagon STD. Du vill ej vara ledare darfor at flytta sjukdomen at din partner, odla det blir angelaget att praktisera osviklig sex allti. Du nog likasa vill finna vanliga partners som ar trygg istallet darfor at raka nya folk standigt. Detta kan fordroja dina riskfaktorer nagot ifall n hittar manniskor sasom du kan lita villi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *