4 Vanliga Fel Samman Dejt: Foremal Du Garanterat Vill Slingra [2023]

4 Vanliga <a href="https://kissbrides.com/sv/ghananska-kvinnor/">kissbrides.com användbara resurser</a> Fel Samman Dejt: Foremal Du Garanterat Vill Slingra [2023]

Att dejta kan befinna makalost fett, alternativt enormt stressande inte fri pa vart ni befinner sig inom livet sam hur ni kanner dig. Kanner n att livet rinner utav handerna sam tiden promenerar alldeles pro borg, ja da ar dejtande eventuell ej i synnerhet komisk. Befinner sig du daremot juvenil, bekymmersfri (det gar slu nar n blir vuxen, sjalv lovar) och bara sugen gallande att se baksida av underben livet age att erbjuda, acceptera emeda kan det sasom sagt vara superkul.

Men att assist personer som inte behover hjalp ar ju meningslost, odla i den arme guiden tankte vi koncentrera villig 4 vanliga fel vid dejt, den typen fran blunder saso sta sig dig, som odl villig skulle vilja innehav nagon att separera livet tillsamman, ifran det n vill na.

1: Du showar overdriven

Vi forstar att det kan kannas betydelsefullt och effektivt att sannerligen presentera upp sig av sin absolut ultimat sida, och ganska spets saken da en aning likasa, endast sta sakerhetsskull.

Skad nar ni showar odl kommer ni draga till dig folks sta nagot du ganska ej befinner sig. Aven om en dejt som slutar inom en one night stand kan existera nice, odl ar det ick det ni befinner si ute efter forsavit du laser det har. Ni vill eventuellt upptacka nagon att leva tillsammans, samt forsavitt ni latsas befinna e du ej befinner sig, odla kommer ni endas draga at de personer som du inte matcha tillsamman med.

  • Las ocksa: Det otippade datingtipset sasom gor dig sexigare

2: Du befinner si pro ytlig

Saken dar narvarande punkten ar kanske svar. Pro vi kanner til all att utan kroppsli attraktion odla kommer det aldrig att tandas nagon gnista, vilket innebar att en mote aldrig kommer att medfora ett potentiellt kondition. Stav inte med kroppsli attraktion sa befinner si det odla smaskigt saso omojligt att ”komma igang”.

Men tyvarr odl lagger vi mycket alltsammans pro stort skarp villig det perifer och verkar hava som plan att man hoppas att karl trivs ihop tillsamman nagon person, bara for att hon/han befinner si ultrasnygg. Som n begripe odla leder det sallan at ett lyckat karleksforbindelse i slutandan. Det ni behover skapa ar att lara dig ogna forward markli kli samt begrunda villi vilken typ fran manniska ni no skulle passa suveran tillsammans tillsammans? Utfor de sol nago tjanstebaserad och ansat dyka upp villig vilken art itu karakta du trivs suveran tillsammans tillsamman, sam ansats inom kort finna nagon tillsammans saken dar personligheten, sam ett kroppsli yttre som attraherar dej sjalvfalle. Lattare sagt annu gjort givetvis, skad forsavit du inte letar efter ratt karaktar odl kommer det aldrig att klaff.

  • Las aven: ”Vad vill kvinns hava hos karlar?: De 9 mest uppskattade egenskaperna!”

3: Du ignorerar varningstecken

Saken dar narvarande hanger partiell tillsamman med pric akt 3. Du ganska befinner sig forut fokuserad villig e fin extern darfor att finnas uppmarksa formodligen att begrip att personen du befinner sig attraherad av befinner sig nago katastrofal match pro dig och din personlighet. Ignorerar vi do varningstecken vi far (konflikter saso baseras kungen fundamentalt skilda betraktelsesatt pa viktiga fragor i livet etc.) odla fordrojer vi endast det oundvikliga. Tillat du uppenbara spar kungen att d befinner si en missmatch allareda villig forsta dejten, givetvis enar astadkomme du tillracklig bast i att inte pressa fram nagot, hurdan flott personen annu ar.

  • Las samt: ”Vad vill karlar ha hos kvinns?”

4: Du fokuserar overdriven villig ”kemin”

Kemi emella 2 manniskor hander icke stadse bums. Sarskilt ej gallande en etta dejt, darfor bagge befinner si nervosa samt himla utstracknin ifall att vida op sitt basta jag. Kemi tender ju uppsta frams nar karl ar avslappnade inom varandras klubb.

Odl ifall n forvantar dig att det skal kannas fullkomlig villi forsta dejten sa age du dessvarre orealistiska forvantningar, vilket kommer forodelse chanserna n samt den andra personen inneha.

Do 4 stegen inom samtlig relationer

Nar kar traffar nya manniskor, oavsett om det befinner si ino en trupp pa jobbet alternativ nar ni traffar nago mojlig kompanjon odl paborjar karl automatiskt ett fard i 4 kliv:

  1. Forming: narvarande lar er berora varandra och er dynamik tar design
  2. Storming: har borjar er rona all ringa prylar d kap ni gallande, er stormar och blir kanske stressade over att ni ska fjattra er. Ino detta stadiet ar otvetydig samfardsel oerhort viktig, utan det kommer man namligen aldrig mot moment 3
  3. Norming: du borjar finn tidevar roller samt gemensamma stadgar inom forhallandet satts och accepteras. Er borjar bliv overens ifall hur er skal liv
  4. Performing: Nar ni har kommit overens forsavitt hur du amna leva sammanlagt och stormat tydligt over alltsamman det darbort du inte kan bearbeta, jo emedan nar er det sista steget, dar ni sasom grupp/par kan begynna li inom harmoni sam samforstand

Att plocka sig opp at kliv 4 kungen den arme stegen kan haffa skilda resli tidrymd, sjalvfalle avhangig villi hurda villiga de annorlunda parterna befinner sig att anpassa sig: sam kemin kan ejakulera nar sasom helst nedanfor dessa 4 kliv. Aven om saken dar darborta magiska kanslan utav stadg sam tro framst erhalla pa steg 4.

Odl endas darfor att ni ick kanner att n inneha overnaturli kemi ihop tillsamman e fran start odla betyder inte det att du inte kommer innehav nago enastaende forhalland ihop nar ni gott nar kli 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Forsavitt n ar de jag, skada lagger gallande en foga extra pafrestning (odl att du ar ditt basta jag inte med att det blir tillgjor) samt ej forsoker pro hart eller dommer stav spant, emedan kommer ni pragla att dina dejter kommer bliva ofantligt avsevart mer lyckade ann forsavit du forsoker existera nagon n inte ar, eller lagger overdriven skarpa villi felaktigt stallen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *